Een goede pen, onmisbaar!


Maak je compositie definitief met pen

Gebruik een fijne pen om je ontwerp te vereeuwigen. Je kan verschillende pennen in diverse prijsklassen gebruiken.

Fineliners

Begin je net met handletteren, en je twijfelt of het iets voor je is. Dan is er niets mis mee om een ‘gewone’ fineliner te gebruiken. Nadeel van een goedkopere fineliner is dat de kans groter is dat deze door het papier drukt en makkelijker vlekt bij het gummen.

Pigma Micron fineliners

Een veel gebruikte fineliner is de Micron fineliner. Deze pen met speciale inkt zorgt ervoor dat het niet doordrukt op papier en niet vlekt.

Permanent Marker

Ondanks dat je verschillende diktes hebt in fineliners, zijn fineliners niet handig voor het inkleuren van grote vlakken. Gebruik dan een dikkere permanent marker. Let wel dat je dit op dikker papier doe, of er een stuk karton onder je compositie doet. Een permanent marker zal makkelijker door het papier drukken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *